Varemærkemeddelelser

Registrerede varemærker og servicemærker ejes af deres respektive ejere.

Adobe, Acrobat, Reader er enten registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Adobe i USA og/eller andre lande.

Apple, Mac, macOS, MacBook, MacBook Air, Mac Pro, iMac, iPad, iPod, iPhone, QuickTime, Safari er varemærker tilhørende Apple Inc.

Arm er et registreret varemærke tilhørende Arm Limited (eller dets datterselskaber) i USA og/eller andre steder.

Cloudflare, Cloudflare-logoet og Cloudflare Workers er varemærker og/eller registrerede varemærker tilhørende Cloudflare, Inc. i USA og andre jurisdiktioner.

Dropbox er et varemærke tilhørende Dropbox, Inc.

Google, Google+, Google Chrome, Google Public DNS, Chromium, SPDY, YouTube, Android er varemærker tilhørende Google LLC.

Intel, Celeron og Atom er varemærker tilhørende Intel Corporation i USA og/eller andre lande.

Java og JavaScript er registrerede varemærker, der tilhører Oracle og/eller dennes associerede selskaber.

Linux er et registreret varemærke tilhørende Linus Torvalds i USA og andre lande.

LogMeIn Pro og Remotely Anywhere er varemærker, der tilhører LogMeIn, Inc.

Mail.ru er et varemærke tilhørende Mail.ru LLC.

ActiveX, Direct3D, Microsoft, Microsoft Edge, Windows, Windows Media, Windows XP, Windows Server, Internet Explorer, Outlook, PowerPoint, PowerShell, Bing er varemærker tilhørende Microsoft-koncernen.

Mozilla, Firefox og Thunderbird er varemærker tilhørende Mozilla Foundation i USA og andre lande.

VMware er et registreret varemærke eller varemærke tilhørende VMware, Inc. i USA og/eller andre jurisdiktioner.